Munkatársaink

  • Vannak önkénteseink, belőlük van a legtöbb és ők a legfontosabbak. Köztük vannak csoportvezetők, akik vezetik az alternatív osztálykirándulások alkalmával a kiscsoportokat és közülük kerül ki a házigazda is. Ezen kívül vannak még a főhadiszálláson, akik a pályázatírásban, a marketing munkálatokban vagy az irodai papírmunkában segítenek nekünk, akár az iroda fölújításától kezdve egészen a karácsonyi üdvözlőlapok elkészítéséig.
  • Van a kuratórium, amely 5 kurátorból áll. Ők a Nagyító legfontosabb döntéshozó testülete, ők határoznak az igazán fontos dolgokban, pl. hogy melyik osztály vagy csoport nyer a pályázaton.
  • 2015-ben egy munkatárs dolgozik főállásban az irodán, avagy más néven a főhadiszálláson :). Ő végez el minden egyebet a takarítástól és a mosogatástól az alapítvány kül- és belföldi képviseletén, különféle projekteken át egészen a pénzügyekig.
  • Gyakornokaink – Az SZTE hallgatóinak (elsősorban szociális munkások, szociálpedagógusok, ifjúságsegítők és pszichológusok jönnek hozzánk) minden félévben gyakorlati terepet biztosítunk, hogy elméleti tudásukat, át tudják ültetni a gyakorlatba is.